2019

Første år med føl…

Smilla

Mor: Allpa Taki
Allpa Taki er født 2006/07 i Chile. Hun er en fin Medium Fawn hoppe med et fantastisk modergen.

Far: Shamarra Lone Star
Lone Star er født på New Zealand 2012 og har farven “solid dark fawn”. Lone Star er uden tvivl en alpaca med ekseptionel kvalitet og med eftertragtede blodslinier. Han er søn af Patagonia Celtic Rising Sun og Lee Carrow Seventh Heaven (datter til den legendariske Camelot Tor), en hoppe af så høj kaliber, at hun er anvendt som ægdonor.

Læs mere om Shamarra Lone Star her

Smilla blev født i silende regnvejr 17. maj 2019.

Allpa Taki klarede fødslen uden hjælp, så vi kunne beundre, filme og se spændt til ligesom resten af hoppeflokken.

Smilla er vores førstfødte på gården, så det var en stor dag.

Eftersom det første døgn var uafbrudt regn, fik hun et lille hundedækken på for at holde varmen.

Silva

Mor: Diana
Diana er født i Sverige 2012. Hendes uld har farven Roan.
Når man ser Diana på folden, ser det ud som om hun har en tyk sølvkæde omkring halsen og over hendes ryg kan man tydeligt se de sølvfarvede nistrer blande sig i den brune uldfarve.

Far: Silverstream Governor Grey
Governor Grey er født 2007 på New Zealand og har farven Silver Grey. Governor Grey deltog ved 28 udstillinger på New Zealand inden Österlen Alpacka importerede ham til Sverige. Han fik 27 førstepladser og en enkelt anden plads. På National Alpaca Expo 2007, 2008, 2009 og 2011 blev han Grey Champion og ved samme udstilling i 2010 og 2012 blev han Reserve Champion Senior Male.

Læs mere om Governor Grey her

Silva blev født 13. juli 2019, en lun sommermorgen.

Da vi kom ned på folden for at se til hopperne, inden vi kørte, stod en lille genert pige ved sin mors side. Diana havde klaret fødslen i stiv arm og stod nu og græssede stolt.

Dette website benytter cookies. Ved at fortsætte på denne side accepterer du anvendelsen af cookies, som udelukkende benyttes til at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere